Despre Noi

Cu o experiență de peste 20 ani, societatea MoramArt reușește cu ușurință să se înscrie în contextul aplicării și concolidării ideii de creație și inovație în domeniul execuției produselor din Marmură și Granit.

Experiența societății MoramArt precum și a personalului, acumulată de-a lungul timpului în domeniul execuției produselor din Marmură și Granit, a reușit să înalțe societatea la un nivel superior, devenind cunoscută pe plan național. Devenind o societate cunoscută pe plan național, MoramArt reușește cu ușurință să se poziționeze între primele societăți cu acest domeniu de activitate și anume execuția produselor din Marmură și Granit.


Consultanță gratuită

Echipa noastră vă poate oferi consultanță gratuită în alegerea pietrei naturale (Marmură, Granit, Textură, Model, Culoare, Etc.), pentru a da personalitate și rafinament alegerilor dumneavoastră.

Telefon: 0723.242.644 ; 0244.351.341


Ce oferim ?

Societatea MoramArt oferă o gamă largă de produse executate din Marmură și Granit, dar și servicii complete și anume: Transport, Montaj, Garanție.

Transportul nu este afișat pe paginile produselor, prețul fiind calculat în funcție de locația utilizatorului / clientului care dorește să comande.

Montajul poate fi realizat de personalul specializat la cererea utilizatorului / clientului, contra cost, în funcție de complexitatea lucrării.

Garanția este de 5 ani, oferită fiecărui produs din Marmură si Granit.


Cum comand ?

Comanda se poate realiza în două moduri și anume:

Utilizatorul / Clientul îsi alege produsul văzut și dorit, urmând plasarea comenzii prin telefon / mail, urmând ca aceasta să fie procesată în cel mai scurt timp posibil (0723-242-644 / [email protected]).

Utilizatorul / Clientul poate veni la sediul MoramArt, de Luni până Vineri, între orele 08:00 – 16:00, urmând adresa societății și anume: MoramArt, DC116, Bobolia. Pentru a vedea traseul care trebuie urmat, vă rugam să vizitați pagina de Contact.

Pentru a putea începe comanda, se plătește 30% avans iar la recepția lucrării, diferența de 70%.

MoramArt va onora comenzile în ordinea în care sunt recepționate și în limita stocului disponibil.

Detaliile și eventualele modificări ale comenzii vor fi stabilite de către Vânzător și Client prin telefon / mail.


De ce am ales acest domeniu de activitate ?

MoramArt lucrează numai cu piatră naturală, fiind una dintre cele mai durabile materiale de construcție în sine. Piatra naturală și anume Marmura, Granitul și Travertinul au fost de la începtul lumii, și vor rămâne mult timp de acum încolo o soluție sigură si de înaltă calitate, fără a se deteriora în timp.

Am ales să ne perfecționăm în acest domeniu de activitate și să atingem performanța la un anumit nivel, pentru dumneavoastră.